top of page

ÅPENT FJELLANLEGG

Vi ser oss dessverre nødt til å holde stengt juli og august 2023.

Nå er et arrangement opprettet, dette er Sommerdager på Høytorp fort. Datoen er 12. og 13. august. Åpent arrangement fra kl 11.00 til kl 16.00. 

Velkommen til Høytorp fort i sommer.

VÅRDAGER

Vårdager 2023 er avholdt. Neste gang blir i 2024.

I april arrangeres det Vårdager på Høytorp fort. Dette er et felles arrangement hvor alle aktørene på Høytorp fort deltar. I tillegg er utleie av plasser for salgsboder, åpen restaurant, dyrelandsby, åpent fjellanlegg og mye mer.  Arrangementet går over to dager, lørdag og søndag.

FESTNINGSDAGEN

Det planlegges noe nytt, og da vil nok Åpent fjellanlegg og Festningsdagen inngå i samme datotid. Ny info vil komme. 

Det nye som nå erstatter for i år festningsdagen er Sommerdager på Høytorp fort. Dette blir den 12. og den 13. august. Og det blir åpent mellom kl. 11.00 og 16.00

Vår facebook-vegg har mottatt et arrangement vedr. disse dager.

Velkommen til oss.

FØRJULSDAGER

Hvert år, i løpet av november, arrangeres det Førjulsdager på Høytorp fort. Dette skjer på en lørdag og søndag. Fellesarrangement for alle aktørene på fortet, med salgsboder, åpne hus, fjellanlegg og restaurant. Dyrelandsby og  fakkeltog for barna til nissen i fjellanlegget. Foreningen for Høytorp fort holder åpent fjellanlegg, med drift i fjellkjøkken, mulighet for å kjøpe noe å bite i, kaffe mm, og nyte i proviantrommet i fjellanlegget.

bottom of page